Nieuwe collega: Sjoukje Bouma

  • Area: Other
News
  • Area: Other
Graag stel ik me bij deze aan jullie voor! Ik ben Sjoukje Bouma, 33 jaar oud en net begonnen als onderzoeker bij Toegepast GezondheidsOnderzoek.

Voor sommigen van jullie ben ik misschien wel een ‘bekend gezicht’. In de jaren hiervoor heb ik namelijk promotieonderzoek gedaan in het UMCG bij de afdeling Orthopedie. In die periode was ik vaak aanwezig bij de PHR-bijeenkomsten en ben ik lid geweest van de SHARE PhD council. Op 27 maart zal ik mijn proefschrift verdedigen, dat gaat over de implementatie van leefstijl-gerelateerde behandelmodaliteiten binnen de artrosezorg vanuit het perspectief van zorgprofessionals. 

In mijn nieuwe functie bij TGO hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van publieke gezondheid en gezondheidszorg. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden: ik voetbal bij Groen Geel (in Groningen). Daarnaast houd ik van hardlopen en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Ik zal jullie de komende tijd vast wel tegenkomen! Mocht je meer over mij of mijn werkzaamheden willen weten, dan kan je me vinden op de 4e verdieping (dinsdag t/m vrijdag) of ben ik bereikbaar via [email protected]

Tot snel!